Björns Måleri 
Tjänster

Målning eller tapetsering – förnya ditt hem eller din arbetsplats

Funderar du på att måla eller tapetsera ditt hem eller på arbetsplatsen? Vi utför allt inom måleri och tapetsering, invändigt och utvändigt på byggnader, både nybyggnation och renovering. Varför inte förnya ditt hem med en härlig färg för att skapa en personlig stil? Eller är det kanske en lagerlokal som du vill måla och ge liv? Oavsett om du behöver hjälp med att måla dina fönster, fasaden, golv, tapetsera rum eller annat, står vi alltid redo att hjälpa dig.

För att undvika att dolda skador uppkommer i framtiden är det viktigt med rätt underarbete inför ommålningen eller nymålningen. Därför är det bättre att överlåta detta till oss. Underarbetet är något som vi på Björns Måleri alltid är noga med.

Vi hjälper dig med både stora och små projekt. Vi har en lång tradition av måleri, stor kunskap och strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet.

In- och utvändig tvätt

Innan vi påbörjar målningen rengör vi självklart noggrant de ytor vi ska behandla och skrapar bort gammal och löst sittande färg. Gäller det exempelvis fasaden eller rengöring av tak eller övriga delar av fastigheten fixar vi det också.

Vi tänker på miljö och hållbarhet

Miljöhänsyn genomsyrar hela vår verksamhet. Vi strävar ständigt efter att välja giftfria produkter med så liten miljöpåverkan som möjligt och att använda produkter som inte riskerar att påverka vår personals hälsa negativt.